Risotto by nebylo tak skvělé bez svého základu. Podstatu své chuti totiž získalo v kořenové zelenině. Tento základ, doplněný o česnek, cibuli a petrželovou nať, tak ode dneška může posloužit i vám. Rádi vám představujeme náš nový produkt – zeleninový základ.
         
                            
                                    Mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, petrželová nať.
                            
                                
                                    Celer (9).
                            
                                
                                    Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
                            
                                
                                    Při pokojové teplotě do 25°C.
                            
                        
            
                
                    | Název | na 100 g | 
                                    
                        | Energie | 1385
                            kJ | 
                                    
                        | Energie | 331
                            kcal | 
                                    
                        | Tuky | 2.29
                            g | 
                                    
                        | Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.3
                            g | 
                                    
                        | Sacharidy | 43
                            g | 
                                    
                        | Cukry v sacharidech | 20
                            g | 
                                    
                        | Vláknina | 8
                            g | 
                                    
                        | Bílkoviny | 17
                            g |