Risotto by nebylo tak skvělé bez svého základu. Podstatu své chuti totiž získalo v kořenové zelenině. Tento základ, doplněný o česnek, cibuli a petrželovou nať, tak ode dneška může posloužit i vám. Rádi vám představujeme náš nový produkt – zeleninový základ.
Mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, petrželová nať.
Celer (9).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Při pokojové teplotě do 25°C.
| Název |
na 100 g |
| Energie |
1385
kJ
|
| Energie |
331
kcal
|
| Tuky |
2.29
g
|
| Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.3
g
|
| Sacharidy |
43
g
|
| Cukry v sacharidech |
20
g
|
| Vláknina |
8
g
|
| Bílkoviny |
17
g
|