Procházet kategorie
Vietnamská žlutá kari pasta Farma Živina 140 g

Vietnamská žlutá kari pasta Farma Živina 140 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 144,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
1189 kJ
14.2 %
Tuky
22.4 g
32 %
Sacharidy
16.8 g
6.2 %
Bílkoviny
1.68 g
3.3 %
Sůl
0.84 g
14 %

Autentické Vietnamské žluté kari z čerstvých surovin, které vyrábíme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné vietnamské kari s rýží do 15 minut a pochutnejte si stejně dobře jako v restauraci. Jedna sklenice naší „žluté kari pasty“ vystačí na 4-6 porcí kari.

Mrkev, olej řepkový, cibule žlutá, paprika žlutá, citrónová tráva, zázvor, palmový cukr, česnek, koriandr, voda, chilli papričky (< 1,5 %), koření (< 1 %), sůl jedlá, limetkový list.
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek (1), podzemnice olejná (5), sójové boby (6), skořápkové plody (8), celer (9), hořčice (10), sezamová semena (11).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Název na 100 g
Energie 849 kJ
Energie 203 kcal
Tuky 16 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 1.1 g
Sacharidy 12 g
Cukry v sacharidech 6.6 g
Bílkoviny 1.2 g
Sůl 0.6 g
Zpět na začátek