Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše netradičně doplníme českými jablky. To rilletu dodá jedinečnou plnou chuť.
Vepřové maso 68%, cibule 10%, jablka 8%, bílé víno 6% (siřičitany), kapary 4%, dijonská hořčice 3%, rozmarýn, sůl, pepř, kořen.
Hořčice (10), oxid siřičitý a siřičitany (12).
V Davli u Prahy jsme v únoru 2014 otevřeli sociální integrační podnik, v kterém našli již plnohodnotné zaměstnání i lidé se speciálními potřebami, kteří ve svém životě překonávají nějaké zdravotní znevýhodnění nebo postižení. V potravinářské výrobně se specializujeme na nakládání sýrů a utopenců. A naše výrobky pod značkou DOBROTY S PŘÍBĚHEM distribuujeme do mnoha obchodů, kaváren, vináren, restaurací a dalších gastro zařízení.
Skladujte při teplotě 0 – 5°C, spotřebujte do data uvedeného na etiketě.
Název |
na 100 g |
Energie |
770
kJ
|
Energie |
184
kcal
|
Tuky |
14
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
5
g
|
Sacharidy |
2.4
g
|
Cukry v sacharidech |
0.5
g
|
Vláknina |
0.4
g
|
Bílkoviny |
16
g
|
Sůl |
1.1
g
|