Procházet kategorie
násobek bodů
Vepřový bok bez kosti na váhu

Vepřový bok bez kosti na váhu

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Skladem na těchto prodejnách:
Semilasso
Zlín
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:
Bok bez kosti lze připravit stejnými způsoby jako bok s kostí. Můžete ho tedy upéct, či grilovat pokud si u nás objednáte plátky. Z této části boku se připravuje Anglická slanina a je tedy vhodná i jako ovarové maso. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat. Chcete maso nakrájet?
Napište nám do poznámky v objednávce jak maso chcete přichystat.
Vepřové maso.
Zpět na začátek