Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.
Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu na pekáč, mírně podlejeme vodou. Pozvolna prohříváme při teplotě 120°C 15 minut. Pak navýšíme na teplotu 200°C pečeme do vytvoření "kůrky". Pro lepší chuť doporučujeme přidat do výpeku sádlo
V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 600 g.
Skladujte do 5°C.
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.
Máte-li něco na srdci, ozvěte se nám:
Tel.:
+420 733 141 277 (Po-Pá, 8-17)
E-mail:
info@sklizeno.cz