Procházet kategorie
Vepřová krkovice bez kosti, bez kůže na váhu

Vepřová krkovice bez kosti, bez kůže na váhu

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Brno Vaňkovka
Praha Dejvice
Praha Dobřichovice
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Chodov
Praha Karlín
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Semilasso
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Libová a tukem prorostlá část vepříka zahrnující horní část krku. Pěkně prorostlá krkovička se výborně hodí především na grilování a rychlé restování. Díky kvalitnímu masu nepotřebujete ani moc dalších ingrediencí. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat. Chcete maso nakrájet?
Napište nám do poznámky v objednávce jak maso chcete přichystat.

 

 

Vepřové vakuované maso má trvanlivost 4 dny, skladujte při teplotě do 4°C.

 

 

Vepřové maso.
Zpět na začátek