Procházet kategorie
Vepřová krkovice bez kosti a kůže

Vepřová krkovice bez kosti a kůže

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 155,40 
Od 259  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Zlín
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Libová a tukem prorostlá část vepříka zahrnující horní část krku. Pěkně prorostlá krkovička se výborně hodí především na grilování a rychlé restování. Díky kvalitnímu masu nepotřebujete ani moc dalších ingrediencí. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat. Chcete maso nakrájet?
Napište nám do poznámky v objednávce jak maso chcete přichystat.

 

 

Vepřové vakuované maso má trvanlivost 4 dny, skladujte při teplotě do 4°C.

 

 

Vepřové maso.
Zpět na začátek