Běžné pečivo vyráběné řemeslnným způsobem. Oceněno značkou Podkrkonoší regionální produkt.
Pšeničná mouka, droždí, cukr, vepřové sádlo, sůl, mák, zlepšující přípravek (cukr, škrob / bramborový/ E 1414, emulgátor E 472e, ječná sladová moučka, stabilizátor E 170, enzymy, antioxidant E 300). Může obsahovat stopy alergenů (vejce, sýr, arašídy, ořechy, sezam).
Obsahuje obiloviny obsahující lepek (1).Může obsahovat stopy dalších alergenů (vejce, sýr, arašídy, ořechy, sezam).
V roce 1991 J. Rýdl založil živnost pekař-cukrář. Od ledna 2005 je pekárna přetransformována na společnost s ručením omezeným, nadále však zůstává firmou spíše rodinného charakteru, i když na provozu celé pekárny se podílí cca dvacet zaměstnanců.