Vysoký podíl zelených oliv (63%)! Tapenáda je pokrm z francouzské kuchyně, kde se hojně využívá jako předkrm na opečených bagetkách. My jsme si ji oblíbili v krémovém rizotu, ale určitě ji vyzkoušejte i jako základ na pizzu nebo jako součást nádivky do masových pokrmů. Budete mile překvapeni.
Zelené olivy 63%, extra panenský olivový olej 14%, slunečnicová semínka 13%, kapary, petržel, jablečný ocet, česnek, cukr, pepř, sůl.
Podzemnice olejná (5), skořápkové plody (8).
Vaření znamená, že víte, co jíte. Jsme párek Pelikánků a vaření je naší každodenní zábavou. Baví nás rozmanitost chutí, vůní a suroviny, které jsou pro naše tělo prospěšné. Chceme se s vámi podělit o recepty, postupy a znalosti o jídle, které jsme nasbírali za roky vaření, zkoumání a cestování za jídlem. S námi se můžete inspirovat, vařit a zkoušet skvělá jídla pro sebe a celou Vaši rodinu. Vaření je zkrátka náš životní styl a láska na celý život.
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 15 dnů.
Název |
na 100 g |
Energie |
1222
kJ
|
Energie |
292
kcal
|
Tuky |
27.3
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
3.5
g
|
Sacharidy |
5.8
g
|
Cukry v sacharidech |
1.7
g
|
Bílkoviny |
3.5
g
|
Sůl |
4
g
|