Tapenáda je pokrm z francouzské kuchyně, kde se hojně využívá jako předkrm na opečených bagetkách. Určitě ji ale vyzkoušejte i na topince s houbami, do kuřecích závitků nebo těstovin. Její využití je široké a bude Vám skvělým pomocníkem v kuchyni nebo když Vám přijde nečekaná návštěva.
         
                            
                                    Sušená rajčata 43%, extrakt ze sušených rajčat 20%, žlutá cibule 20% ,extra panenský olivový olej, slunečnicová semínka, kapary, sušené oregano, jablečný ocet, česnek, cukr, pepř.
                            
                                
                                    Neobsahuje alergeny. 
                            
                                
                                    Vaření znamená, že víte, co jíte. Jsme párek Pelikánků a vaření je naší každodenní zábavou. Baví nás rozmanitost chutí, vůní a suroviny, které jsou pro naše tělo prospěšné. Chceme se s vámi podělit o recepty, postupy a znalosti o jídle, které jsme nasbírali za roky vaření, zkoumání a cestování za jídlem. S námi se můžete inspirovat, vařit a zkoušet skvělá jídla pro sebe a celou Vaši rodinu. Vaření je zkrátka náš životní styl a láska na celý život.
                            
                                
                                    Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 15 dnů.
                            
                        
            
                
                    | Název | na 100 g | 
                                    
                        | Energie | 1013
                            kJ | 
                                    
                        | Energie | 242
                            kcal | 
                                    
                        | Tuky | 10.4
                            g | 
                                    
                        | Nasycené mastné kyseliny v tucích | 1.3
                            g | 
                                    
                        | Sacharidy | 26.2
                            g | 
                                    
                        | Cukry v sacharidech | 17.6
                            g | 
                                    
                        | Bílkoviny | 7.8
                            g | 
                                    
                        | Sůl | 3.1
                            g |