Tapenáda je pokrm z francouzské kuchyně, kde se hojně využívá jako předkrm na opečených bagetkách. Určitě ji ale vyzkoušejte i na topince s houbami, do kuřecích závitků nebo těstovin. Její využití je široké a bude Vám skvělým pomocníkem v kuchyni nebo když Vám přijde nečekaná návštěva.
Sušená rajčata 43%, extrakt ze sušených rajčat 20%, žlutá cibule 20% ,extra panenský olivový olej, slunečnicová semínka, kapary, sušené oregano, jablečný ocet, česnek, cukr, pepř.
Neobsahuje alergeny.
Vaření znamená, že víte, co jíte. Jsme párek Pelikánků a vaření je naší každodenní zábavou. Baví nás rozmanitost chutí, vůní a suroviny, které jsou pro naše tělo prospěšné. Chceme se s vámi podělit o recepty, postupy a znalosti o jídle, které jsme nasbírali za roky vaření, zkoumání a cestování za jídlem. S námi se můžete inspirovat, vařit a zkoušet skvělá jídla pro sebe a celou Vaši rodinu. Vaření je zkrátka náš životní styl a láska na celý život.
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 15 dnů.
Název |
na 100 g |
Energie |
1013
kJ
|
Energie |
242
kcal
|
Tuky |
10.4
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
1.3
g
|
Sacharidy |
26.2
g
|
Cukry v sacharidech |
17.6
g
|
Bílkoviny |
7.8
g
|
Sůl |
3.1
g
|