Vyrábí se za studena, z čerstvého, ručně lisovaného kořene zázvoru v BIO kvalitě. Vylisováním získáme žlutou, olejnatou a vysoce a štiplavou šťávu, kterou zahušťujeme cukrem. Díky tomuto procesu je Syrob Zázvorový nejen chutný, ale i bohatý na zdraví prospěšné látky.
Cukr, čerstvá zázvorová šťáva* (Zingiber officinale L.,10%), zázvorový extrakt, vitamín C (20 mg v 100 ml sirupu je 25% doporučené denní dávky), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. * produkt ekologického zemědělství.
Neobsahuje alergeny.
Historie firmy Kitl se začala psát v roce 2005, kdy vznikla myšlenka vyrábět nápoje z bylinek, a navíc podle regionálních receptur. Jako první začala výroba bylinného vína s uklidňujícími účinky. Firma se snaží vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly. Všechny jejich produkty jsou vyráběné z BIO surovin, zázvor se přiváží z Indonézie a černý bez si firma dokonce pěstuje ve vlastním sadu. Při výrobě chtějí být efektivní a tak jim při ní pomáhá řada strojů, přesto ale stále sází na ruční výrobu.
Případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Skladujte v chladu a temnu. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.
Název |
na 100 ml |
Energie |
1464
kJ
|
Energie |
350
kcal
|
Tuky |
0.1
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
1
g
|
Sacharidy |
87
g
|
Cukry v sacharidech |
87
g
|
Bílkoviny |
1
g
|
Sůl |
1
g
|