Procházet kategorie
Syrob Pomeranč 500 ml

Syrob Pomeranč 500 ml

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 154,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Josefská
Brno Kamechy
Brno Olympia
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Hradec Králové - Aupark
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Zlín
Výrobce:
Kitl s.r.o., Pasířská 3299 / 60 466 01 Jablonec nad Nisou
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
6860 kJ
81.9 %
Tuky
2.5 g
3.5 %
Sacharidy
410 g
151.8 %
Bílkoviny
2.5 g
5 %
Sůl
0.05 g
0.8 %

Pomerančový sirup Kitl je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Cukr, pomerančový koncentrát (Citrus x sinensis, 14 %), pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, vitamin C, konzervant: sorban draselný, přírodní pomerančové aroma.
Neobsahuje alergeny.
Historie firmy Kitl se začala psát v roce 2005, kdy vznikla myšlenka vyrábět nápoje z bylinek, a navíc podle regionálních receptur. Jako první začala výroba bylinného vína s uklidňujícími účinky. Firma se snaží vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly. Všechny jejich produkty jsou vyráběné z BIO surovin, zázvor se přiváží z Indonézie a černý bez si firma dokonce pěstuje ve vlastním sadu. Při výrobě chtějí být efektivní a tak jim při ní pomáhá řada strojů, přesto ale stále sází na ruční výrobu.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Název na 100 ml
Energie 1372 kJ
Energie 328 kcal
Tuky 0.5 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.1 g
Sacharidy 82 g
Cukry v sacharidech 82 g
Bílkoviny 0.5 g
Sůl 0.01 g
Zpět na začátek