Procházet kategorie
Sušené maso Hovězí Carolina Reaper Biltong 40 g

Sušené maso Hovězí Carolina Reaper Biltong 40 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 124,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Praha Chodov
Výrobce:
MASO HERE s.r.o., Piletická 486 Hradec Králové
Kategorie:

Někdo to prostě rád ostřejší. A pro takové tu máme našeho pálivého hrdinu. Tohle parádní hovězí cestou do sušičky potkalo pořádnou porci chilli, který zahřeje, ale neublíží. Stále 100% přírodní, bez lepku a éček. Na ty není v našem balení místo. Dej bacha, tohle chilli dělá žízeň. Takže si ho otevři radši k pivu nebo vínu a na cestu do hor si zabal náš Originál.

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření a chilli

Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu.

Výživové údaje na 100g výrobku:

Energetické hodnoty (kJ/kcal):1525/365
Tuk: 4 g
Nasycené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: < 1 g
Cukr: 0 g
Bílkoviny: 63 g
Sůl: 2 g


Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

Náš příběh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

Během studia na vysoké škole dostal Ondra nabídku. Strávit půl roku na farmě v Jihoafrické republice. A víte co tam frčí tak jako pivo u nás? Ano, sušené maso. Nejde tomu nepodlehnout. A naučit se vše o jeho přípravě nebylo na farmě nijak složité. Sušilo se tam totiž ve velkém.

Po návratu do Čech začal Ondra sušit maso pro své nejbližší okolí. Získané know-how si Ondra trochu "počeštil" a místo antilopího masa sáhnul po hovězím. Směs koření ale zachoval a postup přípravy také. Hrdě se tak hlásil k africkému biltongu. V tu dobu ale nikdo v Čechách netušil, co to vlastně sušené maso je.

Poptávka po mase se neustále zvětšovala. Už se hlásili i kamáradi kamarádů a tak to Ondra konečně rozjel! Založil firmu, pojmenoval ji Hootova Farma a začal maso prodávat všem, kdo si napsal.

Krájet, krájet, krájet, sušit, balit. A takhle každý den. O víkendu prodat. To po čase omrzí každého, takže co s tím? Ondra je na všechno sám, občas pomáhá brácha Jakub a začínají se objevovat první konkurenti. Tady jsme se začali bavit o tom, že by nás asi bavilo to dělat ve velkém.

K Ondrovi se konečně naplno přidal brácha Jakub. Cíl je jasnej - prodávat maso po trzích už Ondru nebaví. Je třeba to rozjet pořádně a to bude chtít více lidí. Produkt, který lidi do teď našli maximálně na dožínkách nebo městských slavnostech bude třeba dostat mezi lidi jinak. Sušené maso má vše, co přichází do módy. Je přírodní, ručně vyráběné a je za ním příběh. Navíc rodinný business má navíc tu výhodu, že všechny špatný rozhodnutí jdou vždycky hodit na bráchu.

Hootovu Farmu jsme přejmenovali na Maso Here. Přeci jenom jako farmáři se necítíme a chtěli jsme něco, co by bylo trochu víc cool. Nakonec vyhrála hláška z filmu Pupendo. Jenom jsme repráky vyměnili za maso. Přestěhovali jsme výrobu do nových prostor a spustili nový e-shop.


Zpět na začátek