Křehounký štrůdl od Rýdla vám bude zaručeně chutnat, protože je plný šťavnatých jablek a lahodného tvarohu. Nevěříte? Tak ochutnejte!
PŠENIČNÁ mouka, tažný margarín (rafinovaný rostlinný tuk /palmový, slunečnicový/, emulgátory /monoglyceridy, SOJOVÝ lecitin/, sůl, kyselina citrónová, máslová příchuť, barvivo /Annatto/), VEJCE, ocet, sůl. Náplň: Jablečná.
V roce 1991 Josef Rýdl založil živnost pekař - cukrář. Blízko centra Lázní Bělohradu zrekonstruoval dům staré pekárny z konce 19. století. A tak se zde od 16. 12. 1991 opět provozuje pekárenskou činnost - výrobu a prodej zahájilo Pekařství u Rýdlů.
Dnes pekárna vyrábí převážně ručním způsobem asi sedmdesát druhů pečiva - od chleba, housek, rohlíků, vek, koláčů, vánoček, přes cereální pečivo až po pečivo trvanlivé. Specialitou jsou pak preclíky, které díky své receptuře z počátku minulého století přenáší řemeslný duch původního pekařství do dnešní doby.