Procházet kategorie
Srnčí steak sous-vide 230 g

Srnčí steak sous-vide 230 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 179,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Praha Karlín
Praha Nový Smíchov
Výrobce:
Baroque
Země původu:
Česká republika
Kategorie:

Použití: Jemné a lahodné srnčí maso doporučujeme jako hlavní komponent jakéhokoliv typu rizota. Nevybalený srnčí hřbet předehřejeme, avšak nevaříme(!) v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu cca 90 vteřin z obou stran. Poté maso nakrájíme na plátky široké cca 2cm a pokládáme navrch rizota. 

Tip: Pro povznesení Vašeho jídla doporučujeme přidat do košíku baroque cibuládu, a tu promíchat s rizotem!

Srnčí hřbet(82-83%), cibule(12-13%), zázvor(>1%), třtinový cukr, olej, přepuštěné MÁSLO, ořechovka Žufánek (velejemný líh, macerát z nezralých ořechů, byliny, cukr), balzamikový OCET (siřičitany), sůl, pepř, koření
Obsahuje oxid siřičitý (12) a mléko (7).
Zpět na začátek