Špalda je starý, nešlechtěný druh pšenice. Obsahuje vysoký podíl bílkovin, nenasycené mastné kyseliny a minerály. K tomu zelenina a grilovaný sýr. Voil? a lehká a přitom vydatná večeře je na světě.
PŠENICE ŠPALDA 47%, fazole, zeleninová směs 20% (z toho paprika 45%, cuketa 45%, cibule 10%), sýr HALLOUMI 7% (MLÉKO KRAVSKÉ, MLÉKO OVČÍ, jedlá sůl, mléčné kultury, syřidlo, sušená máta),pažitka, limetka, olivový olej, řepkový olej, jedlá sůl, pepř.
Obsahuje lepek (1), mléko (7).
Mgr. Katka Šimková začala podnikat ve výrobě zdravého jídla na začátku roku 2008. Chtěla vytvořit alternativu šíleným krabičkovým dietám, které v té době zaplavily trh. Dbala na kvalitu, odborně sestavené jídelníčky a perfektní servis. Zákazníci tento postoj ocenili stále vzrůstajícím počtem objednávek a brzy následovalo rozšiřování výroby a další investice do technologií. Postupně se firma přetransformovala na Zdravé stravování s r.o. a přestěhovala se do nově vybudovaného provozu ve Strážnici. V současné době se společnost zaměřuje také na výrobu doplňkového potravinářského sortimentu, jako jsou oříšková másla, chlazená jídla „Ready to Eat“, zdravé dezerty, vývary a další produkty.