Procházet kategorie
Snídámtotto perníčkové 220 g

Snídámtotto perníčkové 220 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 129,90 
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
3186 kJ
38 %
Tuky
5.94 g
8.4 %
Sacharidy
160.6 g
59.4 %
Vláknina
5.72 g
22.8 %
Bílkoviny
15.4 g
30.8 %
Sůl
0.22 g
3.6 %

Vůně Vánoc je pro každého jiná, ale perníčky rozhodně patří k těm oblíbeným. Ať už si připravíte z tohoto bezlepkového Snímdámtotto sváteční snídani či chlazený rýžový puding, rozhodně s tím nešlápnete vedle.

Jak na to:
1. Směs vysypte do hrnce.
2. Přidejte 1 litr vody nebo mléka.
3. Vařte 30 minut.
4. Podle chuti přidejte máslo a med.

Rýže Arborio (90 %), sušené švestky (5 %), mandle, perníkové koření (skořice, hřebíček, fenykl, nové koření, badyán, pomerančová kůra, koriandr, anýz, muškátový ořech a květ).
Skořápkové plody (8).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
V suchu a temnu do 25°C.
Název na 100 g
Energie 1448 kJ
Energie 346 kcal
Tuky 2.7 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.5 g
Sacharidy 73 g
Cukry v sacharidech 4.5 g
Vláknina 2.6 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 0.1 g
Zpět na začátek