Vůně Vánoc je pro každého jiná, ale perníčky rozhodně patří k těm oblíbeným. Ať už si připravíte z tohoto bezlepkového Snímdámtotto sváteční snídani či chlazený rýžový puding, rozhodně s tím nešlápnete vedle.
Jak na to:
1. Směs vysypte do hrnce.
2. Přidejte 1 litr vody nebo mléka.
3. Vařte 30 minut.
4. Podle chuti přidejte máslo a med.
Rýže Arborio (90 %), sušené švestky (5 %), mandle, perníkové koření (skořice, hřebíček, fenykl, nové koření, badyán, pomerančová kůra, koriandr, anýz, muškátový ořech a květ).
Skořápkové plody (8).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
V suchu a temnu do 25°C.
Název |
na 100 g |
Energie |
1448
kJ
|
Energie |
346
kcal
|
Tuky |
2.7
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.5
g
|
Sacharidy |
73
g
|
Cukry v sacharidech |
4.5
g
|
Vláknina |
2.6
g
|
Bílkoviny |
7
g
|
Sůl |
0.1
g
|