Italská „mlečná“ rýže dle tradičních receptur. Balení obsahuje 2-3 porce.
Jak na to:
1. Do hrnce vysypte směs a zalijte 1 litrem mléka nebo rostlinné alternativy.
2. Přiveďte k varu a na slabém ohni vařte cca 20 minut. Občas promíchejte.
3. Před koncem vaření přidejte lžíci másla a doslaďte medem podle chuti.
Rýže Arborio 84,4 %, kokos plátky 4,4 %, meruňky 6,6 %, kokosové mléko sušené 4 %, skořice.
Neobsahuje alergeny.
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Od +0 °C do +25 °C.
Název |
na 100 g |
Energie |
1536
kJ
|
Energie |
367
kcal
|
Tuky |
7
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
5
g
|
Sacharidy |
68
g
|
Cukry v sacharidech |
4
g
|
Bílkoviny |
7
g
|