Procházet kategorie
Salsa dip Farma Živina 220 g

Salsa dip Farma Živina 220 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 79,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Výrobce:
Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 120 00 Praha
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
543 kJ
6.4 %
Tuky
0.44 g
0.6 %
Sacharidy
26.4 g
9.7 %
Bílkoviny
2.42 g
4.8 %
Sůl
3.96 g
66 %

Salsa dip je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři. 

Drcená rajčata (73 %; rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), paprika mix, cukr třtinový, cibule žlutá, sůl jedlá, ocet kvasný lihový, česnek, paprika mletá sladká.
Neobsahuje alergeny.
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Název na 100 g
Energie 247 kJ
Energie 59 kcal
Tuky 0.2 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.7 g
Sacharidy 12 g
Cukry v sacharidech 11 g
Bílkoviny 1.1 g
Sůl 1.8 g
Zpět na začátek