Váš košík je zatím prádný
|
Kvalitní himalájská rýže Basmati. Tato rýže má vynikající chuť a nízký glykemický index. Doporučený způsob přípravy: Rýži nejdříve propláchněte studenou vodou a namočte na 25 - 30 minut. Na 250g rýže použijte 1l vody. Rýži vsypte do vařící vody a vařte 25 - 30 minut. Naši basmati rýži dodáváme v textilním balení se zipem a všitou nepropustnou vložkou. Rýže od našeho dodavatele je pěstována v Pákistánu na místech, kde jsou pole zavlažována vodou z ledovců. Její kvalita je dána i způsobem sklizně. Minimálně rok a půl je uskladněna v suchu a temnu. Po tuto dobu vysychá a díky nízkému obsahu vody v zrnech má nejen lepší chuť, ale ani se nelepí, je sypká a vhodná pro rychlou přípravu.
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 1498 kJ |
Energie | 358 kcal |
Tuky | 0.6 g |
Vláknina | 2.5 g |
Bílkoviny | 8.8 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.