Váš košík je zatím prádný
|
Kvalitní 60% kakaová směs pro přípravu hořké čokolády je jemně slazená třtinovou šťávou. Připravte si sami pravou teplou čokoládu. Teplou čokoládu nahříváme za občasného míchání ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme studenou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Pokud je čokoláda vlažná, zahříváme ji ve vodní lázní do 48°C. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Název | na 100 g | na porci 100 g |
---|---|---|
Energie | 2146 kJ | 2146 kJ |
Energie | 513 kcal | 513 kcal |
Tuky | 30.92 g | 30.92 g |
Sacharidy | 43 g | 43 g |
Cukry v sacharidech | 25.12 g | 25.12 g |
Vláknina | 12.8 g | 12.8 g |
Bílkoviny | 9.36 g | 9.36 g |
Sůl | 0.08 g | 0.08 g |