Bratislavský makový či ořechový rohlíček, který se pyšní svou vláčností a oblibou mezi různými věkovými skupinami. Je prostě výborný! Nevěříte? Tak ochutnejte a dejte nám také vědět.
Pšeničná mouka, voda, máslo, směs (pšeničná mouka, sušená syrovátka, sůl jedlá s jódem, emulgátory obsahující sóju stearoyl-2-mléčnan sodný, estery mono a diglyceridů mastných kyselin s mono a diacetylvinnou kys, lecitiny, laktóza, pšeničný lepek, dextróza, kvasnice fosforečnany vápenaté, uhličitany sodný, sušená vejce, zahušťovadlo Guarkmehel guma guar, koření, enzymy obsahující sóju, aroma, vanilín, látka zlepšující kvalitu mouky: kys. askorbová ), cukr, droždí. Vlašskoořechová náplň 50%: směs (mleté vlašské ořechy, cukr, dextróza, sója (mouka, šrot), syrovátka – prášek, kukuřičný škrob, pšeničná sladová mouka, aroma, koření, kypřící látka: uhličitan sodný), strouhanka (pšeničná mouka, voda, vepřové sádlo, zlepšující přípravek do pečiva (pšeničná mouka, pšeničný lepek, pšeničná sladová mouka, sušený pšeničný kvas (pšeničná mouka, kvásek), látka zlepšující mouku E300, kvasnicový extrakt), droždí, sůl)), voda. Náplň maková 56%: směs (cukr, mák, bramborové vločky, modifikovaný bramborový škrob (E1414), kukuřičný škrob, kypřící látka (E450, E500, E341), sůl, aroma, stabilizátor (E516), pšeničný škrob), strouhanka ((pšeničná mouka, voda, vepřové sádlo, zlepšující přípravek do pečiva (pšeničná mouka, pšeničný lepek, pšeničná sladová mouka, sušený pšeničný kvas (pšeničná mouka, kvásek), látka zlepšující mouku E300, kvasnicový extrakt), droždí, sůl)), cukr, voda.