Klasické italské risotto dle tradičních farmářských receptur. Jednoduchá příprava do 20 minut. Z jednoho balení uvaříte 2-3 porce.
Jak na to:
1. V hrnci či pánvi orestujte směs na olivovém oleji.
2. Zalijte 350ml horké vody a vařte 10 minut.
3. Dolijte dalších 350ml vody a vařte do změknutí cca 10 minut.
4. Před koncem vaření můžete přidat máslo či parmazán podle chuti.
Italská rýže Arborio 91 %, dýně sušená drcená a krájená 7 %, další sušená zelenina (mrkev, česnek, cibule, celer, petržel), šalvěj 0,5 %.
Celer (9).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Na suchém místě do 25°C.
Název |
na 100 g |
Energie |
1450
kJ
|
Energie |
346.6
kcal
|
Tuky |
1.6
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.5
g
|
Sacharidy |
75.7
g
|
Cukry v sacharidech |
1.9
g
|
Bílkoviny |
7.9
g
|
Sůl |
0.1
g
|