Svačinka či pochoutka ke kafíčku? Rozhodně by tento řez neměl při vašem dni chybět. Vyzkoušeli jste jej? Ne? Tak jen do něj, protože zdání klame…
Směs (cukr, PŠENIČNÁ mouka, pšeničné škroby, kakao, VEJCE, LAKTÓZA, emulgátor /E472b, E477/, kypřící látky /fosforečnan sodíku a uhličitan sodíku/, MLÉKO, stabilizátor xanthan, sůl, aroma), meruňky 17%, řepkový olej, kakao 5%, gel (cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, želírující látka pektin, regulátor kyselosti (kyselina citronová, citronany draselné, fosforečnany vápenaté), konzervant sorban draselný, barvivo karoteny, meruňkové aroma ).
V roce 1991 Josef Rýdl založil živnost pekař - cukrář. Blízko centra Lázní Bělohradu zrekonstruoval dům staré pekárny z konce 19. století. A tak se zde od 16. 12. 1991 opět provozuje pekárenskou činnost - výrobu a prodej zahájilo Pekařství u Rýdlů.
Dnes pekárna vyrábí převážně ručním způsobem asi sedmdesát druhů pečiva - od chleba, housek, rohlíků, vek, koláčů, vánoček, přes cereální pečivo až po pečivo trvanlivé. Specialitou jsou pak preclíky, které díky své receptuře z počátku minulého století přenáší řemeslný duch původního pekařství do dnešní doby.