Ochutnejte vůni a chuť dávného východu. Zkuste červené kari s kachnou a ananasem. Vhodná příloha je rýže.
Mgr. Katka Šimková začala podnikat ve výrobě zdravého jídla na začátku roku 2008. Chtěla vytvořit alternativu šíleným krabičkovým dietám, které v té době zaplavily trh. Dbala na kvalitu, odborně sestavené jídelníčky a perfektní servis. Zákazníci tento postoj ocenili stále vzrůstajícím počtem objednávek a brzy následovalo rozšiřování výroby a další investice do technologií. Postupně se firma přetransformovala na Zdravé stravování s r.o. a přestěhovala se do nově vybudovaného provozu ve Strážnici. V současné době se společnost zaměřuje také na výrobu doplňkového potravinářského sortimentu, jako jsou oříšková másla, chlazená jídla „Ready to Eat“, zdravé dezerty, vývary a další produkty.