Čerstvé ravioli mají vynikající náplň pečeného vepřového s kořenovou zeleninou na rozmarýnu. Maso pečeme ve vakuu, což zvýrazní chuť koření a zeleniny a zachová si šťavnatost masa.
Semolinová mouka, pasterované vejce, vepřové maso, rozmarýn, kořenová zelenina, strouhanka, ricotta, sýr, voda, rýžová mouka, sůl.
Obiloviny obsahující lepek (1), vejce (3), mléko (7).
Pasta Fidli výrobky vyrábí čerstvé s láskou, bez zbytečných éček a barviv. Vyrábí se v chráněné dílně, čímž vytvářejí pracovní místa pro pro lidi s hendikepem. Recepturu výrobků pomáhali vytvořit špičkoví šéfkuchaři české gastronomie.
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať se k těstovinám nedostane vzduch. Spotřebujte do 3 dnů. Těstoviny je možné zamrazit, ale již je pak těžko uvaříte na al dente.
Název |
na 100 g |
Energie |
1464
kJ
|
Energie |
350
kcal
|
Tuky |
1.2
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.3
g
|
Sacharidy |
71
g
|
Cukry v sacharidech |
3.2
g
|
Bílkoviny |
12
g
|
Sůl |
0.01
g
|