Procházet kategorie
Rajčatová omáčka italská Farma Živina 330 g

Rajčatová omáčka italská Farma Živina 330 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 79,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
551 kJ
6.5 %
Tuky
3.3 g
4.7 %
Sacharidy
18.81 g
6.9 %
Bílkoviny
4.61 g
9.2 %
Sůl
1.98 g
33 %

Chuť této omáčky dle originální italské receptury si rychle zamilujete. Rajčatová omáčka je jemně ochucená listy bazalky a řapíkatého celeru. Omáčku stačí už jen ohřát a servírovat s těstovinami nebo kuskusem a výborný oběd či večeře je za 10 minut i s vařením těstovin na stole.

Drcená rajčata (85 %; rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), mrkev, cibule, řapíkatý celer, olivový olej extra virgin, listy bazalky (0,4 %), sůl jedlá, pepř černý.
Sójové boby (6), hořčice (10), sezamová semena (11).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Název na 100 g
Energie 167 kJ
Energie 40 kcal
Tuky 1 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 1 g
Sacharidy 5.7 g
Cukry v sacharidech 4.4 g
Bílkoviny 1.4 g
Sůl 0.6 g
Zpět na začátek