Procházet kategorie
Pršuto kachní

Pršuto kachní

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 258,06 
Od 759  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
5763 kJ
68.8 %
Tuky
125.8 g
179.7 %
Sacharidy
1.02 g
0.3 %
Bílkoviny
64.59 g
129.2 %
Sůl
18.02 g
300.3 %

KACHNÍ Pršuto se vyrábějí z kačerů a kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS. Výroba probíhá několik týdnů.

Na výrobu 100 kg pršuta je použito145 kg kachních prsou.

Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa.


Jalovec, pepř, koriandr, vavřín spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta.

PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. 

Kachní CARPACCIO nebo jen prostý tenký nářez podávejte pokud možno vždy v chlazeném stavu. Kachní tuk má velmi nízký bod tání.Chuť kachního pršuta se velmi pěkně snoubí s dobrou zavařeninou např. černý rybíz, ostružiny, švestky, kdoule .....

 

Kachní prsa  94%, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), koření , dextróza, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorban sodný.
Název na 100 g
Energie 1695 kJ
Energie 405 kcal
Tuky 37 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 11 g
Sacharidy 0.3 g
Cukry v sacharidech 0.1 g
Bílkoviny 19 g
Sůl 5.3 g
Zpět na začátek