Procházet kategorie
Pršuto Archivní slanina

Pršuto Archivní slanina

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 102,42 
Od 569  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Země původu:
.
Kategorie:
Energie
3404 kJ
40.6 %
Tuky
73.8 g
105.4 %
Sacharidy
0.18 g
0 %
Bílkoviny
37.79 g
75.6 %
Sůl
10.26 g
171 %

Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců.

Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa.

Jalovec, pepř, koriandr, vavřín spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta. 

PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.

Slaninka je výborná jako surovina do italské speciality např. PASTA CARBONARA.

PRŠUT je vakuově zabalen s trvanlivostí 40 dnů. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů.

SLANINU uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšenou, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. V takovémto prostředí vybalená a zavěšená vydrží i několik měsíců.

Vepřový bok 94%, mořská sůl, koření , dextróza, konzervant dusitan sodný, antioxidant askorban sodný.
Náš svět, to je řemeslo, práce a zapálení pro věc. Život našich rodin je tím propojen již třetí generací. U nás to začíná senem, pokračuje přes zvíře, aby se poté proměnilo v pršuto. Jsme hlavně uzenářští specialisté. Protože si to ale chceme odmakat od píky, máme k tomu i farmu. Hodně nás to baví. V propojení celého výrobního cyklu, od vidlí až po vidličku, vidíme kus pravdy a přístupu k životu. Jsme firma rodinného typu a nyní v našem firemním týmu pracuje 6 členů rodiny.
Ochutnej náš příběh…
Název na 100 g
Energie 1891 kJ
Energie 452 kcal
Tuky 41 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 11 g
Sacharidy 0.1 g
Cukry v sacharidech 0.1 g
Bílkoviny 21 g
Sůl 5.7 g
Zpět na začátek