Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s bílou čokoládou se slaným karamelem. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. :-) Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
bílá čokoláda s karamelem 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, karamelový prášek s mléčným tukem 10,5 % (sušené MLÉKO, sušená syrovátka, cukr, mléčný tuk, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5 %, emulgátor: lecitiny; kakaová hmota, jedlá sůl), preclíky solené 33 % (PŠENIČNÁ MOUKA, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, JEČNÝ SLADOVÝ VÝTAŽEK, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med, jedlá sůl
Obsahuje mléko (7) a obiloviny obsahující lepek (1).
Jsme dva mladí muži Tomáš a Martin, někdejší spolužáci ekonomie z vysoké školy, kteří se nedlouho po promoci sešli nad myšlenkou vzniku projektu, který by na českém trhu chyběl a přinášel zákazníkovi opravdový užitek. V současnosti mají nadějné projekty s nadšenými lidmi v čele dost možností uspět u investorů, kteří se tak stanou podílníky ve vznikajícím podnikání. My jsme řekli ne - chceme jít vlastní cestou, podnikání vybudovat sami, od nuly a po krůčcích. Proto financování probíhá z vlastních či rodinných zdrojů a od spuštění v roce 2010 dodnes se podílíme takřka na všech dílčích procesech vedoucích k uspokojení zákazníka.
Od první chvíle se snažíme o přátelský vztah se zákazníkem, nabídnout mu něco víc než nákup přes internet. Mimo chutných a kvalitních surovin, jejichž výběr trval téměř rok, chceme dopřát i zábavu či zážitek.
Název |
na 100 g |
Energie |
824
kJ
|
Energie |
197
kcal
|
Tuky |
25
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
14
g
|
Sacharidy |
58
g
|
Cukry v sacharidech |
35
g
|
Vláknina |
1.7
g
|
Bílkoviny |
9.19
g
|
Sůl |
0.8
g
|