Zamilovali jsme se do kombinace jogurtové čokolády s prachem z mrazem sušených jahod. Zamilovali jsme se také do pěkně vypečených preclíků. A vy se teď zamilujete do spojení obou dobrot! Pod vrstvou bílé čokolády s jogurtem křupke dozlatova vypečený preclík a jahodový prach celé kouzlo završí. Souznění jahod, jogurtu a čokolády připomene chuť jahodvé zmrzliny a křupnutí preclíku je jako kousnutí do zmrzlinového kornoutku
bílá čokoláda s jogurtovou příchutí 63 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, sušený JOGURT 2,5 % (MLÉKO, jogurtová kultura), regulátor kyselosti: kyselina citrónová; emulgátor: lecitiny; vanilkový extrakt, přírodní JOGURTOVÉ aroma), preclíky solené 32 % (PŠENIČNÁ MOUKA, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), prášek z mrazem sušených jahod 5 %.
Obsahuje mléko a lepek. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.
Jsme dva mladí muži Tomáš a Martin, někdejší spolužáci ekonomie z vysoké školy, kteří se nedlouho po promoci sešli nad myšlenkou vzniku projektu, který by na českém trhu chyběl a přinášel zákazníkovi opravdový užitek. V současnosti mají nadějné projekty s nadšenými lidmi v čele dost možností uspět u investorů, kteří se tak stanou podílníky ve vznikajícím podnikání. My jsme řekli ne - chceme jít vlastní cestou, podnikání vybudovat sami, od nuly a po krůčcích. Proto financování probíhá z vlastních či rodinných zdrojů a od spuštění v roce 2010 dodnes se podílíme takřka na všech dílčích procesech vedoucích k uspokojení zákazníka.
Od první chvíle se snažíme o přátelský vztah se zákazníkem, nabídnout mu něco víc než nákup přes internet. Mimo chutných a kvalitních surovin, jejichž výběr trval téměř rok, chceme dopřát i zábavu či zážitek.