Lahodný celozrnný preclík od pana Josefa Rýdla je vyhlášenou pochoutkou po celém regionu. Zaručeně bude chutnat těm, co nepohrdnou vychlazeným pivem nebo lahodným vínkem.
PŠENIČNÁ mouka, PŠENIČNÁ mouka celozrnná, Směs PŠENIČNÁ mouka celozrnná, trhanka ŽITNÁ pšeničný LEPEK, SOJOVÁ drť, ŽITNÁ mouka, OVESNÉ vločky, lněné semínko, karamelový slad, ztmavovací přípr., cukr, kmín, sůl, PŠENIČNÁ mouka, emulgátory /E322-lecitin, E471/, SOJOVÁ mouka, látka zlepšující mouku E300, enzym amylasa), celozrnná směs PŠENIČNÉ vločky, len, OVESNÉ vločky, slunečnice, žitné vločky), řepkový olej, ŽITNÉ a OVESNÉ vločky, len, SEZAM slunečnice, dýně, droždí, sůl (2%), cukr, zlepš. přípravek (cukr, škrob /bramborový/ E 1414, emulgátor E 472e, JEČNÁ sladová moučka, stabilizátor E 170, enzymy, antioxidant E 300).
V roce 1991 Josef Rýdl založil živnost pekař - cukrář. Blízko centra Lázní Bělohradu zrekonstruoval dům staré pekárny z konce 19. století. A tak se zde od 16. 12. 1991 opět provozuje pekárenskou činnost - výrobu a prodej zahájilo Pekařství u Rýdlů.
Dnes pekárna vyrábí převážně ručním způsobem asi sedmdesát druhů pečiva - od chleba, housek, rohlíků, vek, koláčů, vánoček, přes cereální pečivo až po pečivo trvanlivé. Specialitou jsou pak preclíky, které díky své receptuře z počátku minulého století přenáší řemeslný duch původního pekařství do dnešní doby.