Italská bezlepková čočková polévka se sušenými rajčaty pro chladné zimní večery. Jednoduchá příprava do 30 minut. Obsah balení vystačí pro 4 vydatné porce.
Jak na to:
1. Směs vysypte do hrnce.
2. Přidejte 2 litry vody.
3. Vařte 30 minut.
4. Osolte, podle chuti na talíři přidejte strouhaný parmezán.
Čočka zelená francouzská 90 %, sušená rajčata 5 %, sušená zelenina (mrkev, celer, petržel, cibule, česnek), tymián, bobkový list, petrželka, pepř.
Celer (9).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
V suchu a temnu.
Název |
na 100 g |
Energie |
1364
kJ
|
Energie |
326
kcal
|
Tuky |
0.8
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.1
g
|
Sacharidy |
56
g
|
Cukry v sacharidech |
5
g
|
Vláknina |
4
g
|
Bílkoviny |
22
g
|
Sůl |
0.5
g
|