Silná chuť rajčat sušených na slunci, spolu s mandlemi a olivovým olejem. Tři nepasterované ingredience pro dokonalost na talíři. Ideální jako základ omáček, polévek, na těstoviny nebo i jen tak na chleba.
Sušená italská rajčata z regionu Ligurie 60 %, olivový olej 30 %, mandle 9 %, sůl.
Skořápkové plody (8).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Skladujte v suchém a temném místě, při teplotě do 25 °C.
| Název |
na 100 g |
| Energie |
1837
kJ
|
| Energie |
439
kcal
|
| Tuky |
33
g
|
| Nasycené mastné kyseliny v tucích |
4.5
g
|
| Sacharidy |
21
g
|
| Cukry v sacharidech |
14
g
|
| Vláknina |
8
g
|
| Bílkoviny |
9
g
|
| Sůl |
4
g
|