Váš košík je zatím prádný
|
Typickou štiplavou hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly, se v pestu rozplyne do jemného nádechu a v kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je pesto krásně křupavé např. v těstovinách a pro toho kdo miluje tu štiplavou chuť, doporučujeme posypat ještě čerstvě natrhanými lístky. Najde také uplatnění s noky, grilovanou zeleninou, kuskusem, rýží, pohankou. Skvěle se roztírá na rozpečenou bruschettu, kterou můžete různě ozdobit rajčaty, olivami, prosciuttem. Podle Vaší fantazie, chutě a co také co je doma ve spižírně. Moc dobré nejen pro vegetariány jsou např. cuketové, mrkvové tagliatelli s rukolovým pestem. Zkrátka popusťte fantazii jak masožrouti, vegetariáni, vegani.
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 1966 kJ |
Energie | 470 kcal |
Tuky | 47 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 5.9 g |
Sacharidy | 9.19 g |
Cukry v sacharidech | 2.1 g |
Vláknina | 3.5 g |
Bílkoviny | 7.6 g |
Sůl | 0.03 g |