Váš košík je zatím prádný
|
Typickou štiplavou hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly, se v pestu rozplyne do jemného nádechu a v kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je pesto krásně křupavé např. v těstovinách a pro toho kdo miluje tu štiplavou chuť, doporučujeme posypat ještě čerstvě natrhanými lístky. Najde také uplatnění s noky, grilovanou zeleninou, kuskusem, rýží, pohankou. Skvěle se roztírá na rozpečenou bruschettu, kterou můžete různě ozdobit rajčaty, olivami, prosciuttem. Podle Vaší fantazie, chutě a co také co je doma ve spižírně. Moc dobré nejen pro vegetariány jsou např. cuketové, mrkvové tagliatelli s rukolovým pestem. Zkrátka popusťte fantazii jak masožrouti, vegetariáni, vegani.
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.