Procházet kategorie
Pasta Thajské zelené kari Farma Živina 140 g

Pasta Thajské zelené kari Farma Živina 140 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 144,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Praha Chodov
Výrobce:
Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 120 00 Praha
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
896 kJ
10.7 %
Tuky
16.8 g
24 %
Sacharidy
13.72 g
5 %
Bílkoviny
1.82 g
3.6 %
Sůl
0.84 g
14 %

Autentické Thajské zelené kari z čerstvých surovin, které jsme uvařili ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci. Jedna sklenice naší „zelené kari pasty“ vystačí na 4-6 porcí.

Cibule červená, chilli papričky (< 8 %), olej řepkový, galangal kořen, limetkový list, kurkuma kořen, koriandr, bazalka, citrónová tráva, česnek, koření (< 0,5 %).
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek (1), podzemnice olejná (5), sójové boby (6), skořápkové plody (8), celer (9), hořčice (10), sezamová semena (11).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Název na 100 g
Energie 640 kJ
Energie 153 kcal
Tuky 12 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.8 g
Sacharidy 9.8 g
Cukry v sacharidech 4 g
Bílkoviny 1.3 g
Sůl 0.6 g
Zpět na začátek