Procházet kategorie
Omáčka Teriyaki Farma Živina 270 g

Omáčka Teriyaki Farma Živina 270 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 144,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Praha Chodov
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 120 00 Praha
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
2079 kJ
24.8 %
Sacharidy
102.6 g
38 %
Bílkoviny
13.23 g
26.4 %
Sůl
24.84 g
414 %

Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin, která vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Nenapodobitelná japonská omáčka, která je poměrně sladká i slaná zároveň. Poslouží k marinování masa a ryb.

Teryiaki rozvar (sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán).
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek (1), podzemnice olejná (5), sójové boby (6), skořápkové plody (8), celer (9), hořčice (10), sezamová semena (11).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničče při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Název na 100 g
Energie 770 kJ
Energie 184 kcal
Sacharidy 38 g
Cukry v sacharidech 36 g
Bílkoviny 4.9 g
Sůl 9.19 g
Zpět na začátek