|
Váš košík je zatím prádný
|
Kantonská švestková omáčka je skvělou kombinací ovocného základu, na který se váže sladkost medu a hutná intenzivní chuť fermentovaných sojových bobů v podobě tmavé sojové omáčky. Možná se ptáte proč ten název? Důvod je jednoduchý - tato omáčka pochází z čínské kuchyně, kde se nejčastěji podává s kantonskou kachnou. Je naprosto úžasná v kombinaci s drůbežím masem, ale velmi dobře si ji vychutnáte i v tortille. Zkuste ji zkombinovat s kousky kuřecího masa upraveného na asijský způsob!
| Název | na 100 ml |
|---|---|
| Energie | 556 kJ |
| Energie | 133 kcal |
| Tuky | 0.3 g |
| Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.01 g |
| Sacharidy | 25 g |
| Cukry v sacharidech | 23.6 g |
| Vláknina | 3.4 g |
| Bílkoviny | 0.7 g |
| Sůl | 0.8 g |