Procházet kategorie
Ocet 12 bylin Farma Živina 500 ml

Ocet 12 bylin Farma Živina 500 ml

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 79 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Brno Vaňkovka
Praha Břevnov
Zlín
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
395 kJ
4.7 %
Tuky
2.5 g
3.5 %
Sacharidy
2.5 g
0.9 %
Bílkoviny
2.5 g
5 %
Sůl
0.05 g
0.8 %

Pár kapek Octa 12 bylin dokáže perfektně zvýraznit a vyvážit výslednou chuť vašeho jídla. Bazalka, bobkový list, estragon, kopr, majoránka, máta, oregano, pepř, petržel, rozmarýn, šalvěj a tymián macerované v jablečném a lihovém octu dostanou kromě chuti jídla do rovnováhy i vaši střevní mikroflóru a pomůžou vám k lepšímu trávení. Ocet se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů, kterým dodá svěží, lehce nakyslou chuť.

Ocet kvasný jablečný 6%, ocet kvasný lihový 6%, bazalka, bobkový list, estragon, kopr, majoránka, máta, oregano, pepř celý, petržel, rozmarýn, šalvěj, tymián. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Neobsahuje alergeny.
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.
Název na 100 ml
Energie 79 kJ
Energie 19 kcal
Tuky 0.5 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.1 g
Sacharidy 0.5 g
Cukry v sacharidech 0.5 g
Bílkoviny 0.5 g
Sůl 0.01 g
Zpět na začátek