Procházet kategorie
Nakladačky Americké Farma Živina 490 g

Nakladačky Americké Farma Živina 490 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 89,90 
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
431 kJ
5.1 %
Tuky
1.47 g
2.1 %
Sacharidy
14.7 g
5.4 %
Bílkoviny
4.9 g
9.8 %
Sůl
0.49 g
8.1 %

Pikantní nakládané americké okurky od Živiny jsou naložené v tradičním sladkokyselém nálevu, bez umělých sladidel. Nakládačky jsme nakrájeli na kolečka, přidali vitamíny skupiny B ve formě cibule, dochutili korejskými Gochugaru vločkami, zasypali hořčičným semínkem a zalili našim octovým lákem. Okurky od brněnské farmy jsme v Přerově naložili do 2 dnů od sklizně a uchovali tak maximum živin na pozdější období. Nakládačky ozdobí každou misku vedle talíře, doladěné jsou však chuťově tak, že si je dáte klidně i samostatně jako okurkový salát. Blahodárný lák nevylévejte.

Okurky, cibule, cukr třtinový, pitná voda, ocet kvasný lihový, koření (obsahuje hořčičná semínka, chilli vločky (< 0,2 %)), sůl jedlá.
Neobsahuje alergeny.
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Minimálně 1 rok.
Název na 100 g
Energie 88 kJ
Energie 21 kcal
Tuky 0.3 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.01 g
Sacharidy 3 g
Cukry v sacharidech 0.7 g
Bílkoviny 1 g
Sůl 0.1 g
Zpět na začátek