Croissant (PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, máslo (MLÉKO) (19%), slunečnicová semena (4 ,5%), lněná semínka (2,5%), cukr, otruby (PŠENIČNÉ), VEJCE, SEZAMOVÁ SEMENA (1%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, ŠPALDOVÉ vločky (0,5%), PŠENIČNÉ vločky, pražený slad (ŽITNÝ), pražený slad (JEČNÝ) (0,2%), lepek (PŠENIČNÝ), látka zlepšující mouku (kyselina L‑askorbová)), VEJCE 27% , salát Lollo Biondo, rajčata, okurky, majonéza (rostlinný olej řepkový 70 %, pitná voda, VAJEČNÉ ŽLOUTKY, HOŘČICE (HOŘČIČNÉ SEMENO, koření), cukr, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, zahušťovadla (modifikovaný škrob, xantan), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (betakaroten), SÝR Ementál 10% (MLÉKO, jedlá sůl, MLÉČNÁ kultura, mikrobiální syřidlo), vepřový bok ( min.90%), pitná voda, jedlá sůl, stabilizátor E250, E451, dextróza, cukr, maltodextrin, E316, aroma
                            
                                
                                    Obsahuje lepek, mléko, vejce, sezam, hořčici.
                            
                                    
            
                
                    | Název | na 100 g | 
                                    
                        | Energie | 1443
                            kJ | 
                                    
                        | Energie | 345
                            kcal | 
                                    
                        | Tuky | 21
                            g | 
                                    
                        | Nasycené mastné kyseliny v tucích | 17
                            g | 
                                    
                        | Sacharidy | 22
                            g | 
                                    
                        | Cukry v sacharidech | 2.4
                            g | 
                                    
                        | Bílkoviny | 9
                            g | 
                                    
                        | Sůl | 0.9
                            g |