Cesta ke kvalitnímu moštu začíná výběrem toho nejlepšího ovoce a zeleniny, která se lisuje za studena, nepřislazuje, neředí, pouze se velmi šetrně pasterizuje, aby byla zachována chuť a kvalita tohoto výjimečného moštu. Štáva z jablek a mrkve vylisovaná v lounské rodinné moštárně pana Mišíka a jeho rodiny z Českého Středohoří je bez barviv, přidaného cukru, konzervantů, vody a také enzymatické úpravy.
Jablečná šťáva 80%, mrkvová šťáva 20%.
Bezlepkové, Veganské, Vegetariánské, Bez laktózy.
S výrobou moštů jsme začali v Moštárně Louny sice až v roce 2012, ale ovocem, lépe řečeno nákupem ovoce pro průmyslové zpracování se zde zabýváme už od roku 1993. Tato hlavní činnost zde funguje stále a právě v roce 2012 se k ní přidala výroba nápojů. Naše moštárna je vybavena jednou z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů. Tuto novou linku nám v roce 2013 dodala rakouská firma Kreuzmayr. Tato moderní linka dokáže velmi šetrně za studena vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce a zeleniny na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů. Dále tato linka mimo jiné nabízí způsob na výrazné omezení sedimentačních kalů a velmi šetrné pasterizace s následným plněním do ekologických obalů.
Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Název |
na 100 ml |
Energie |
176
kJ
|
Energie |
42
kcal
|
Tuky |
0.1
g
|
Sacharidy |
9.9
g
|
Bílkoviny |
0.81
g
|