Cesta ke kvalitnímu moštu začíná výběrem toho nejlepšího ovoce a zeleniny, která se lisuje za studena, nepřislazuje, neředí, pouze se velmi šetrně pasterizuje, aby byla zachována chuť a kvalita tohoto výjimečného moštu. Štáva z jablek vylisovaná v lounské rodinné moštárně pana Mišíka a jeho rodiny z Českého Středohoří je bez barviv, přidaného cukru, konzervantů, vody a také enzymatické úpravy.
         
                            
                                    100% jablečná šťáva vyčeřená.
                            
                                
                                    Neobsahuje alergeny.
                            
                                
                                    S výrobou moštů jsme začali v Moštárně Louny sice až v roce 2012, ale ovocem, lépe řečeno nákupem ovoce pro průmyslové zpracování se zde zabýváme už od roku 1993. Tato hlavní činnost zde funguje stále a právě v roce 2012 se k ní přidala výroba nápojů. Naše moštárna je vybavena jednou z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů. Tuto novou linku nám v roce 2013 dodala rakouská firma Kreuzmayr. Tato moderní linka dokáže velmi šetrně za studena vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce a zeleniny na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů. Dále tato linka mimo jiné nabízí způsob na výrazné omezení sedimentačních kalů a velmi šetrné pasterizace s následným plněním do ekologických obalů.
                            
                                
                                    Skladujte při teplotě 2–25 °C. Po otevření spotřebujte do dvou dnů.
                            
                        
            
                
                    | Název | na 100 ml | 
                                    
                        | Energie | 176
                            kJ | 
                                    
                        | Energie | 42
                            kcal | 
                                    
                        | Tuky | 0.1
                            g | 
                                    
                        | Sacharidy | 9.9
                            g | 
                                    
                        | Bílkoviny | 0.81
                            g |