Procházet kategorie
Mošt jablko 100% Moštárna Louny 250 ml

Mošt jablko 100% Moštárna Louny 250 ml

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 33,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Brno Vaňkovka
Praha Dejvice
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
Moštárna Louny In s.r.o., Vladimírská 2501 Louny
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
480 kJ
5.7 %
Tuky
g
2.8 %
Sacharidy
27.99 g
10.3 %
Bílkoviny
0.5 g
1 %
Sůl
0.75 g
12.5 %

Cesta ke kvalitnímu moštu začíná výběrem toho nejlepšího ovoce a zeleniny, která se lisuje za studena, nepřislazuje, neředí, pouze se velmi šetrně pasterizuje, aby byla zachována chuť a kvalita tohoto výjimečného moštu. Štáva z jablek vylisovaná v lounské rodinné moštárně pana Mišíka a jeho rodiny z Českého Středohoří je bez barviv, přidaného cukru, konzervantů, vody a také enzymatické úpravy.

100% jablečná šťáva s dužinou.
Neobsahuje alergeny.
S výrobou moštů jsme začali v Moštárně Louny sice až v roce 2012, ale ovocem, lépe řečeno nákupem ovoce pro průmyslové zpracování se zde zabýváme už od roku 1993. Tato hlavní činnost zde funguje stále a právě v roce 2012 se k ní přidala výroba nápojů. Naše moštárna je vybavena jednou z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů. Tuto novou linku nám v roce 2013 dodala rakouská firma Kreuzmayr. Tato moderní linka dokáže velmi šetrně za studena vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce a zeleniny na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů. Dále tato linka mimo jiné nabízí způsob na výrazné omezení sedimentačních kalů a velmi šetrné pasterizace s následným plněním do ekologických obalů.
Skladujte při teplotě 1–25 °C. Po otevření spotřebovat do 3 dnů.
Název na 100 ml
Energie 192 kJ
Energie 46 kcal
Tuky 0.8 g
Sacharidy 11.2 g
Cukry v sacharidech 9.69 g
Bílkoviny 0.2 g
Sůl 0.3 g
Zpět na začátek