Procházet kategorie
Moravský vrabec Sous-vide

Moravský vrabec Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 288 
Od 187,20  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Brno Vaňkovka
Hradec Králové - Aupark
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Dobřichovice
Praha Fenix
Praha Francouzská
Praha Chodov
Praha Karlín
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám. 

Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu na pekáč, mírně podlejeme vodou. Pozvolna prohříváme při teplotě 120°C 15 minut. Pak navýšíme na teplotu 200°C pečeme do vytvoření "kůrky". Pro lepší chuť doporučujeme přidat do výpeku sádlo.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 600 g.

Skladovat do 5°C.

Vepřová plec b.k.; jedlá sůl s jódem; pitná voda; restovaná cibule; rostlinný olej; koření; cukr; přírodní aroma.
Zpět na začátek