Procházet kategorie
Moravský vrabec Sous-vide

Moravský vrabec Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 187,20 
Od 288  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Hradec Králové - Aupark
Praha Francouzská
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o., Bohunická 238/67 Brno-jih
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám. 

Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu na pekáč, mírně podlejeme vodou. Pozvolna prohříváme při teplotě 120°C 15 minut. Pak navýšíme na teplotu 200°C pečeme do vytvoření "kůrky". Pro lepší chuť doporučujeme přidat do výpeku sádlo.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 600 g.

Skladovat do 5°C.

Vepřová plec b.k.; jedlá sůl s jódem; pitná voda; restovaná cibule; rostlinný olej; koření; cukr; přírodní aroma.
Zpět na začátek