Procházet kategorie
Moravský vrabec SOUS VIDE na váhu

Moravský vrabec SOUS VIDE na váhu

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Brno Olympia
Brno Vaňkovka
Hradec Králové - Aupark
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Dobřichovice
Praha Fenix
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Chodov
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Praha Radhošťská
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám. 

Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu na pekáč, mírně podlejeme vodou. Pozvolna prohříváme při teplotě 120°C 15 minut. Pak navýšíme na teplotu 200°C pečeme do vytvoření "kůrky". Pro lepší chuť doporučujeme přidat do výpeku sádlo.

Porce 150 g. V balení jsou 4 porce.

Skladovat do 5°C.

Vepřová plec b.k.; jedlá sůl s jódem; pitná voda; restovaná cibule; rostlinný olej; koření; cukr; přírodní aroma.
Zpět na začátek