Procházet kategorie
Moravský vrabec Sous-vide

Moravský vrabec Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 187,20 
Od 288  za kg
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám. 

Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu na pekáč, mírně podlejeme vodou. Pozvolna prohříváme při teplotě 120°C 15 minut. Pak navýšíme na teplotu 200°C pečeme do vytvoření "kůrky". Pro lepší chuť doporučujeme přidat do výpeku sádlo.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 600 g.

Skladovat do 5°C.

Vepřová plec b.k.; jedlá sůl s jódem; pitná voda; restovaná cibule; rostlinný olej; koření; cukr; přírodní aroma.
Zpět na začátek