Procházet kategorie
Mělněné hovězí maso na váhu

Mělněné hovězí maso na váhu

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 137,40 
Od 229  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Praha Dejvice
Praha Harfa
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o., Bohunická 238/67 Brno-jih
Kategorie:

Mleté vyzrálé hovězí k přípravě výborných hamburgerů, lasagní či ve směsi s vepřovým masem k přípravě sekané pečeně. Pokud nám povíte co se chystáte vařit, namícháme vám ideální poměr tučnějšího a libového masa. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Nejprve maso zrálo suchým způsobem ve visu a následně dozrává mokrým způsobem ve vakuu. Veškerý hovězí dobytek pochází českých  chovů, nejčastěji z plemene český červenostrakatý skot.


Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je minimálně 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.

 

 

Vyzrálé hovězí maso.
Zpět na začátek