Váš košík je zatím prádný
|
Mleté vyzrálé hovězí k přípravě výborných hamburgerů, lasagní či ve směsi s vepřovým masem k přípravě sekané pečeně. Pokud nám povíte co se chystáte vařit, namícháme vám ideální poměr tučnějšího a libového masa. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Nejprve maso zrálo suchým způsobem ve visu a následně dozrává mokrým způsobem ve vakuu. Veškerý hovězí dobytek pochází českých chovů, nejčastěji z plemene český červenostrakatý skot.
Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je minimálně 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.