Váš košík je zatím prádný
|
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makarony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Název | na 100 g | na porci 30 g |
---|---|---|
Energie | 2464 kJ | 739 kJ |
Energie | 589 kcal | 176.7 kcal |
Tuky | 4.9 g | 1.47 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 4.9 g | 1.47 g |
Sacharidy | 6.2 g | 1.86 g |
Cukry v sacharidech | 5.3 g | 1.59 g |
Vláknina | 8.35 g | 2.5 g |
Bílkoviny | 19.13 g | 5.73 g |
Sůl | 0.02 g | 0 g |