Procházet kategorie
Kysané zelí červené 1 kg

Kysané zelí červené 1 kg

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 97,90 
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
1760 kJ
21 %
Sacharidy
63 g
23.3 %
Bílkoviny
18 g
36 %
Sůl
20 g
333.3 %

Kysané zelí je nejen zdravé, ale i chutné. Z kysaného zelí se kromě příloh k pečeným masům, bramborám a klobáskám, připravuje i polévka zelňačka, segedínský guláš a saláty.

Červené zelí se důkladně očistí, nakrouhá, smíchá se solí, cukrem a kmínem a v nádobách našlape. 

Použití

Toto zelí je vhodné jako příloha k hotovým pokrmům, ale hodí se i jako základ lehkého salátu. 

Veškeré plodiny pochází z úrodných polí a sadů nacházející se v blízkosti Smetanova statku, kde po staletí pěstují tradiční českou zeleninu a ovoce. U Smetanů se také saláty míchají a zpracovávají. Tím je zaručena jejich výborná chuť a vysoká kvalita.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–10 °C.

Zelí bílé 95 %
Cukr 2 %
Sůl jedlá 2 %
Kmín 1 %
Rod Smetanů se zemědělstvím na Královéhradecku zabývá již několik staletí. Pěstují brambory, zelí, cibuli, dýně a další zeleninu v nejúrodnější oblasti České republiky západně od Hradce Králové ve Svobodných Dvorech. Při jejich práci nepoužívají škodlivá chemická hnojiva a pesticidy. Jsou zapojeni v systému integrovaného pěstování zeleniny, což je zavazuje k šetrnému způsobu pěstování.
Název na 100 g
Energie 176 kJ
Energie 42 kcal
Sacharidy 6.3 g
Cukry v sacharidech 2 g
Bílkoviny 1.8 g
Sůl 2 g
Zpět na začátek