|
Váš košík je zatím prádný
|
Kysané zelí je nejen zdravé, ale i chutné. Z kysaného zelí se kromě příloh k pečeným masům, bramborám a klobáskám, připravuje i polévka zelňačka, segedínský guláš a saláty.
Červené zelí se důkladně očistí, nakrouhá, smíchá se solí, cukrem a kmínem a v nádobách našlape.
Použití
Toto zelí je vhodné jako příloha k hotovým pokrmům, ale hodí se i jako základ lehkého salátu.
Veškeré plodiny pochází z úrodných polí a sadů nacházející se v blízkosti Smetanova statku, kde po staletí pěstují tradiční českou zeleninu a ovoce. U Smetanů se také saláty míchají a zpracovávají. Tím je zaručena jejich výborná chuť a vysoká kvalita.
Skladování
Skladujte při teplotě 2–10 °C.
| Název | na 100 g |
|---|---|
| Energie | 176 kJ |
| Energie | 42 kcal |
| Sacharidy | 6.3 g |
| Cukry v sacharidech | 2 g |
| Bílkoviny | 1.8 g |
| Sůl | 2 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.